Recreatiewoning Te Koop N-65 Verkocht

Op een unieke locatie, in het buitengebied van Putten (Krachtighuizen) vindt u Recreatiepark Het Prinsenpark. Dit prachtige recreatiepark is bij uitstek geschikt voor rustzoekers.

Het te koop staande chalet op kavel 65 (omstreeks 300m2 met eigen parkeerplaats) heeft een oppervlakte van omstreeks 48m2 plus aangebouwde veranda. Het is gebouwd in 2010 en is onderhoudsarm met kunstof kozijnen. 

Indeling: ruime woonkamer met openslaande deuren naar de veranda en naar de tuin. Open keuken met koel-vries combinatie, gaskooktoestel, afzuigkap en oven/magnetron. De hoofdslaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand. De tweede slaapkamer biedt ruimte aan een stapelbed of kan worden gebruikt als werk- danwel studeerkamer.
De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Het chalet heeft een aangebouwde schuur met aansluiting voor een wasmachine en een separate fietsenstalling met eigen toegangspad. Het terras is voorzien van keramische tegels. Rondom het perceel staan als afscheiding coniferen en een privacy gevende groenstrook. 

Het park is onlangs voorzien van een glasvezelnetwerk waardoor  kwalitatief goede internetvoorzieningen almede TV beschikbaar is.

Permanente bewoning is niet toegestaan.
Per kavel zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.